1
Dejvis kup

FOTO: TSS

KECMANOVIĆ SKRHAN: ‘Kako mislite da se nisam trudio dovoljno!?’

Objavljeno: 01.12.21 u 22:53

Nije mu lako pao poraz!

Kecmanović je nakon velike borbe poražen od Kukuškina sa 2:1 u setovima. Trenutno dubl Ćaćić – Đoković igra duel koji će odlučiti pobednika meča Srbija – Kazahstan

‘Ne znam šta vam znači ’ne trudim se dovoljno’? Igrao sam tri i po sata, ne znam šta bih trebalo da uradim da bi tako izgledalo. Pokušavam. Naravno da sam razočaran. Ne osećam se dobro, izneveriš tim u tako važnom meču. Ali, dao sam sve od sebe. Nadam se da momci mogu da nam daju još jednu šansu.’ – rekao je Krajinović i potom prokomentarisao činjenicu da je dobio šansu da debituje za Dejvis kup tim Srbije:

‘Ovo je bila timska odluka. Zahvalan sam što sam dobio priliku, ali i tužan sada što nisam uspeo da donesem vođstvo.’

0
0

1 Komentara

  1. Kecmanovic, nije ne trudi se dovoljno. To je je njegov maksimum to je isti problem sa Lajevicem i Krajinevicem. Ako ne dođu nove mlade nade od ove trojice ne treba očekivati neznam kakve rezultate.
    Oni lepo zive od ovog ovog sporta, njih rezultati ne zanimaju da bi imao rezultate treba više da radiš i da se trudiš. Primer jedna teniska zemlja Francuska ima ogromne potencijalne al teniseri ne rade dovoljno da budu zapazeniji u svetu. To njihovi stručnjaci govore u javnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter