0
ATP

FOTO: TSS

KECMANOVIĆ PRVI IZAŠAO NA TEREN, POSLE GLEDAMO ĐOKOVIĆA: Evo ko su im rivali – poznato i ko igra u dublu!

Objavljeno: 01.12.21 u 16:16

Naši teniseri su favoriti.

Teniska reprezentacija Srbije se uz malo sreće plasirala u četvrtfinale Dejvis kupa. Rival u borbi za polufinale biće nam selekcija Kazahstana, koja je možda i najpotcenjenija ekipa na turniru.

Prvi su na teren izašli Miomir Kecmanović i iskusni Mihail Kukuškin čiji je duel počeo u 16 časova, dok će nakon ovog susreta snage odmeriti najbolji svetski teniser Novak Đoković i najbolji kazahstanski teniser Aleksander Bublik. Za sam kraj, očekuje nas i dubl meč, za koji se nadamo da neće odlučivati, već da će naši momci pitanje pobednika rešiti u singlu.

FOTO: TSS

Prema trenutnom planu u dublu bi trebalo da zaigraju Đoković i Ćaćić protiv Golubjova i Nedovjesova, ali su parovi podložni promenama u zavisnosti od rezultata singlova. Ukoliko sve bude po planu i Srbija prođe u polufinale, tamo će snage odmeriti sa Hrvatskom koja je u svom četvrtfinalu bila bolja od Italije sa 2:1.

Ekipa koja je verovatno najviše potcenjena. Pobedili su u svojoj grupi. Imaju Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene, rekao je Novak Đoković na konferenciji za medije pre meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter