0
Ostali sportovi

FOTO: tigerwoods/Instagram

ISPOVEST OD KOJE SE LEDI KRV U ŽILAMA: Jedan od najvećih svih vremena otvorio dušu pa otkrio da je malo falilo da ostane bez noge!

Objavljeno: 01.12.21 u 12:19

U planu mu je da se vrati svojoj najvećoj ljubavi – golfu.

Krajem februara ove godine, proslavljeni golfer Tajger Vuds doživeo je tešku saobraćajnu nesreću. Pošto se polako oporavlja, on planira da se vrati na golf terene, ali jednostavno nije realno da će moći da igra na onom nivou na kojem je nekada bio.

Nakon skoro 10 meseci od jezive tragedije, jedan od najboljih sportista svih vremena otvorio je dušu, pa otkrio da su postojale šanse da mu doktori amputiraju nogu.

Mislim da je realno da nastupim na ‘Turu’ u budućnosti, ali više nikada to neće biti u punom kapacitetu kao nekada. Moraću da biram turnire koje igram. Odrediću par događaja tokom sezone i onda ću oko njih da sve organizujem. Tako je radio i slavni Ben Hogan posle saobraćajne nesreće koju je imao 1949. godine. Nikada više neće biti kao ranije, ali to sam prihvatio – rekao je Vuds za „Golf dajdžest“ i potom dodao:

– Napravio sam velike iskorake u oporavku i sada sam dobro. Međutim, dok sam bio u bolnici, postojalo je u jednom trenutku 50 odsto šanse da iz bolnice odem sa samo jednom nogom. Kad sam shvatio da ću zadržati nogu onda sam morao da treniram šake, pitao sam devojku i prijatelje da mi bacaju predmete dok sam ležao u krevetu kako bih možao da vežbam – objasnio je slavni golfer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter