0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

NEVIĐENA DRAMA NA ‘OSTRVU’: Fudbaler Arsenala doživeo pravi pakao – lopovi ga napali bejzbolkom, pa pokušali da mu ukradu auto! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.21 u 10:34

Fudbaler Arsenala Gabrijel našao se u vrlo neprijatnoj situaciji.

Sa ‘ostrva’ nam stižu jezive scene, engleski mediji su preneli vest da se fudbaler Arsenala Gabrijel našao na meti trojice pljačkaša. Nakon što su ga neko vreme pratili, napali su ga uz ‘pomoć’ bejzbol palice te su mu tražili mobilni telefon, sat i ključ od skupocenog automobila.

Na internetu su se pojavili i snimci, gde možete da vidite kroz kakvu dramu je zapravo prolazio ovaj sjajni centralni bek. Gabrijel je lopovima dao sat i ključeve, da bi i potom ušao u sukob sa jednim od razbojnika.

Ako je verovati engleskim medijima, tamošnja policija je već identifikovala lopova koji je fizički nasrnu na fudbalera Arsenala.

– Gabrijel i njegov prijatelj nisu pretrpeli nikakve telesne povrede, samo je izazvan veliki šok. Lopovi su slučajno napali žrtve koje su bile u dobroj formi i sposobne da se brinu o sebi – izjavio je tužilac u ovom slučaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter