0
Evropske lige

(191127) -- LONDON, Nov. 27, 2019 (Xinhua) -- Tottenham Hotspur's head coach Jose Mourinho celebrates his team's 2nd goal during the UEFA Champions League Group B match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Britain on Nov. 26, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Photo by Matthew Impey/Xinhua)

MURINJOVE REČI KOJE ĆE MIHA DUGO PAMTITI: Od ljubavi do mržnje – postali su veliki prijatelji, ali zahvaljujući Dejanu Stankoviću!

Objavljeno: 01.12.21 u 10:58

Murinjo i Mihajlović – oči u oči.

Danas od 18:30 časova, sastaće se Bolonja i Roma, u okviru vanrednog kola Serije A. Treneri ove dve ekipe postali su veliki prijatelji, iako su ranije imali neke nesuglasice.

Pred ovaj duel, na koferenciji za medije, strateg Rome Žoze Murinjo govorio je o srpskom stručnjaku Siniši Mihajloviću.

Siniša je jedan od mojih, od naših... On je veliki prijatelj mog velikog prjatelja Dejana Stankovića, tako da automatski postaje i moj prijatelj. Mi javni ljudi možemo da imamo pozitivan uticaj i on je sigurno imao na mnoge ljude koji su imali bolest kao i on – rekao je Murinjo i dodao:

– Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, imam poštovanje i divljenje prema njemu. Bio je primer mnogima i imao je ogromnu hrabrost. On je takođe želeo da radi i da se bavi ovim poslom i nije on taj koji treba da zahvali na mojoj maloj podršci. Ja se njemu, u ime mnogih, zahvaljujem na njegovom primeru.

Podsetimo, Siniša je juče govorio o svom ‘kolegi’, istakao je da je Murinjo bio tu za njega u njegovim najtežim trenucima, a više o tome možete pročitati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter