0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI SE NEĆE ‘PREDATI’ NA MARAKANI: Zvezda sutra dočekuje Voždovac – Linta ističe da njegovoj ekipi ne fali samopouzdanja!

Objavljeno: 30.11.21 u 14:02

Zmajevi spremni za novi izazov.

Samo tri dana posle duela sa liderom na tabeli, fudbalere Voždovca u sredu od 18.30 časova na stadionu Rajko Mitić očekuje novi izazov – zaostali meč 10. kola protiv trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli nacionalnog prvenstva, Crvene zvezde.

Na 17 utakmica u dosadašnjem toku sezone, crveno-beli upisali su 14 pobeda uz dva remija i jedan poraz te imaju 44 boda. S druge strane, Zmajevi zauzimaju devetu poziciju sa 22 boda, koliko ima i TSC koji se nalazi na 8. mestu, u ‘plej of zoni’.

Uprkos teškom rasporedu, šef struke Voždovca ne traži alibi, ali je svestan snage rivala.

Pokazali smo u prvom poluvremenu utakmice sa Partizanom da možemo da igramo sa jakim protivnicima, ali isto tako i da greške moramo da svedemo na minimum da bi ishod bio drugačiji. Crvena zvezda je ozbiljna ekipa koja greške gotovo uvek kažnjava. Teško je posle toga vratiti se u pravi ritam, te ćemo pokušati da koristimo svaku šansu koja nam se ukaže i igramo čvrsto od prvog minuta. Imamo samo tri dana između dve veoma teške utakmice, ali motivacije ne fali – jasan je gospodin Aleksandar Linta.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca na programu je u sredu 1. decembra od 18.30 časova, a direktan prenos biće na prvom kanalu Arena Sport Premium.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter