1
Košarka

Nikola Jokic Miodrag Misko Raznatovic KLS Kosarkaska Liga Srbije, Mega - Crvena Zvezda 4.6.1019. Jun 4. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘TO MU SE TAMO NE BI DESILO’: Miško Ražnatović ‘vratio film’, pa se prisetio kako je pronašao Jokića, a potom otkrio zbog čega on nikada ne bi uspeo u ‘večitima’! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.21 u 10:46

Miško Ražnatović – dobro poznato ime u košarkaškom svetu.

Da nije bilo njega, brojni srpski košarkaši ne bi napravili karijeru kakvu zapravo jesu. Jedan od Miškovih ‘klijenata’ jeste Nikola Jokić, koji je sinoć sa Denverom pobedio Majami rezultatom 120:111.

Poznati menadžer je bio na sinoćnjem meču, a nedavno je dao jedan zanimljiv intervju u kom je govorio o aktuelnom MVP-ju NBA lige.

– Nikola je bio mlad, fizički slab i trebalo ga je čekati. Da je završio u Zvezdi ili Partizanu a ne u Megi, to mu se tamo ne bi desilo. Ne bi ga tamo čekali. Ali ih ne treba osuđivati zbog toga, pa oni moraju da pobeđuju. Ne mogu Zvezda i Partizan da trpe tamo nekog klinca mesec dana da napravi četiri loše utakmice jer navijači prave pritisak – rekao je Ražnatović u podkastu ‘Biznis priče’ i potom dodao:

– A taj pritisak je sve veći razvojem društvenih medija. Oni imaju taj drugačiji koncept i zbog toga sve teže uspevaju da izbace neke igrače, jer su primorani da jure rezultate. Ne možeš da juriš rezultate, a da daš Miciću da sa 16 godina bude prvi plejmejker ili Jokiću sa 18 da bude centar. To je nemoguće. Mega je to mogla i uvek će moći.

Ražnatović ističe da je za Jokića saznao preko novinskih članaka.

Pratio sam novinske izveštaje i video da neki klinac ima impozantne brojeve. Zamolio sam da „na neviđeno“ moj glavni skaut stupi u kontakt sa porodicom i da probamo da se dogovorimo da dođe u Megu. Ne znam niti jednog igrača koji je došao u moju agenciju, a da pre toga nije bio viđen. Jokić je došao kod mene u agenciju a da ga ja pre toga nikad nisam video kako igra. Ni ja, ni moji skauti. I ispostavilo se to da je on najbolji igrač sveta. A masa nekih drugih koji su brižljivo skautirani i znalo se sve o njima, i za koje smo bili sigurni da će napraviti velike stvari, to nikad nisu učinili. Mogu da kažem da smo tada sa Jokićem zaista imali dosta sreće.

0
0

1 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. SAMO sam chekao da se i ovay ‘javi’ posle zLoq patrljka..! Znaju odlicno, da se KKP sa Zocom vraca na kosarkasku mapu EU i Sveta i to u prvi red..NEMA VISE KK MUTANATA BEZ KORENA, PRAZNIH VITRINA I BEZ ORIGINALNOG IMENA I ORIGINALNIH NAVIJACA !!! SAMO KK PARTIZAN, SAMO SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter