0
Dejvis kup

FOTO: TSS

TERMIN KOJI SVIMA ODGOVARA: Sjajna vest za sve u Srbiji – evo kada naši teniser počinju ‘borbu’ za polufinale Dejvis kupa!

Objavljeno: 30.11.21 u 13:20

Nakon velike drame u grupi, teniska reprezentacija Srbije uspela je nekako da izbori plasman u čevrtfinale Dejvis kupa.

Viktor Troicki i njegovi momci ‘preselili’ su se iz Insbruka u Madrid, gde će odmeriti snage sa selekcijom Kazahstana.

Meč je na programu sutra, sa početkom od 16 časova. Kako stvari stoje, u duelu sastaće se Novak Đoković i Aleksander Bublik.

– Ekipa koja je verovatno najviše potcenjena. Pobedili su u svojoj grupi. Imaju Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene, rekao je Đoković pred ovaj duel i dodao:

Kukuškin je veteran, neko ko je igrao puno i pobeđivao u važnim mečevima. Ima dosta iskustva. Mi imamo podmlađen tim. Videćemo ko će igrati. Imamo razne kombinacije. Ukoliko dođe do dubla, danas smo se malo uigravali, trenirali određene situacije. Imamo pet igrača, razne kombinacije. Radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Insbruku je bila malo sablasna atmosfera. Nadam se da će doći naši ljudi, koji živeo ovde ili koji mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže i da idemo što dalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter