0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMA SE TRANSFER BOMBA NA ‘MARAKANI’: Crveno-beli dovode defanzivca iz Lige šampiona, Dinamo bi mogao da im pokvari plan?!

Objavljeno: 30.11.21 u 09:41

Crvena zvezda je nanišanila novo pojačanje.

Danilo Arboleda, štoper moldavskog Šerifa, mogao bi tokom zime da dođe na stadion ‘Rajko Mitić’ i uskoro obuče crveno-beli dres.

Ovaj 26-godišnji fudbaler bi mogao da obuče crveno-beli dres samo šest meseci nakon što ih je golom u revanšu Moldaviji izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona, piše ‘Telegraf‘. Arbeloa se posebno istakao baš u susretima sa crveno-belima i Dinamo, a upravo je prvaku Srbije postigao gol odluke u Tiraspolju za prolaz dalje, dok je neštoi slabije partije imao protiv Reala, Intera i Šahtjora u grupnoj fazi.

Aleksandar Katai Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Arbeloa je početkom 2021. godine stigao u Moldaviju iz kolumbijskog kluba po imenu Deportivo Pasto, a u tekućoj sezoni zabeležio je 29 nastupa i četiri gola, od kojih je najčuveniji onaj protiv Zvezde u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prema podacima sa Transfermarkta, Danilo Arboleda vredi 1,2 miliona evra.

Plan čelnika šampiona Srbije je da ga dovedu bez obeštećenja, jer u Moldaviji nastupa kao pozajmljen igrač, a uskoro mu ističe ugovor sa Deportivo Pastom, matičnim klubom u Kolumbiji. Želja uprave je da on igra u pari sa Aleksandrom Dragovićem, a posao bi mogao da pokvari Dinamo iz Zagreba, koji je navodno, takođe zainteresovan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter