0
Košarka

from left Yam Madar Alen Smailagic Kevin Punter Zach LeDay Uros Trifunovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PRIZNANJE ZA CRNO BELE: Partizan najbolji tim Evrokupa!

Objavljeno: 30.11.21 u 19:22

Prema mišljenju košarkaškog portala „Jurohup“, Partizan je najbolji tim Evrokupa.

Partizan je zadivio Evropu dovođenjem Željka Obradovića na mestu šefa stručnog štaba, a posle toga je stiglo i nekoliko izuzetno kvalitetnih košarkaša.

Rezultati Partizana na startu sezone su zadovoljavajući, u najmanju ruku, pošto u dosadašnjem delu sezone imaju po jedan poraz u ABA i Evrokupu.

Jurohups je sastavio „Power ranking“ i prema njihovom mišljenju, beogradski crno-beli su najbolji tim Evrokupa:

Malo timova je konstantno kao Partizan na startu nove sezone, jedini poraz su imali od Andore i to samo kola koša nakon prilično lude četvrte četvrtine. Kevin Panter je glavni pokretač njihovog napada, a tu je i Zek Ledej koji se posebno istakao protiv Lijetkabeilsa. Pogledajmo samo treće kolo i meč sa Huventudom, kada je Partizan savršeno iskoristio momentum i zasluženo se nalazi na prvom mestu ove liste„, stoji u objavi Jurohupsa.

Lista najboljih izgleda ovako:

1. Partizan

2. Huventud

3. Lokomotiva Krasnodar

4. Gran Kanarija

5. Virtus Bolonja

6. Budućnost

7. Valensija

8. Metropolitan

9. Andora

10. Turk Telekom

11. Venecija

12. Bursaspor

13. Lijetkabelis

14. Cedevita Olimpija

15. Ulm

16. Promiteas

17. Hamburg

18. Burg

19. Trento

20. Šljonsk

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter