1
AdmiralBet ABA Liga

from left Jackie Carmichael Dalibor Ilic Anthony Clemmons Marko Josilo Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Starsport.rs ©

NI IZ ZVEZDE, NI IZ PARTIZANA: MVP neseca ABA lige dolazi iz Igokee – potpuno je izdominirao, pogledajte njegove najbolje poteze! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.21 u 14:57

Igokea trenutno zauzima sedmo mesto u ABA ligi, na devet odigranih utakmica slavila je pet puta, dok je četiri puta bila poražena.

U novembru, Igokea je odigrala tri utakmice, u kojima je dva puta pobedila. Jedan od najzaslužnijih za taj uspeh jeste Dalibor Ilić, koji je ujedno i najkorisniji igrač meseca novebra u ABA ligi.

Ilić je u novembru prosečno beležio 20 poena, 7,3 skoka, 1,7 ukradenih lopti, uz indeks korisnosti 25,3. Za njegove sjajne partije postoji dosta razloga.

– Naravno, osim toga postoji i učinak timskog rada, u kojem imam jasnu ulogu i na nju sam maksimalno fokusiran. Sigurno postoje i drugi saigrači, koji su dali svoj doprinos za ovu MVP nagradu – rekao je Dalibor.

Košarkaš Igokee ističe da je Igokeaa ove sezone znatno napredovala u odnosu na prethodnu.

– Ovo je totalno druga ekipa u odnosu na prošlosezonsku, a takodje je i liga jača nego prošle sezone. Srećan sam zbog činjenice da smo konačno pronašli igru i da smo počeli da igramo onako kako želimo – ocenio je Ilić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter