0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

GVARDIOLA PORUČUJE: ‘Ako je Džerard u Premijer ligi, to znači da je dobar trener’

Objavljeno: 30.11.21 u 18:12

Ekipu sa stadiona ‘Etihad’ očekuje veoma težak posao!

Fudbaleri Mančester Sitija u sredu dočekuju Aston Vilu. Utakmica 14. kola Premijer lige Engleske na programu je od 21:15h.

Dan uoči susreta, oglasio se šef stručnog štaba ekipe iz Mančestera, Pep Gvardiola. 

-Ako je Džerard u Premijer ligi, to znači da je dobar trener. Ne verujem da postoji ijedan menadžer u Premijer ligi ili Čempionšipu koji nema kvalitet. Očekujem težak meč – istakao je Gvardiola.

Iskusni stručnjak je govorio o povređenim igračima, a spisak je dugačak.

De Brujne još nije trenirao. Dobio je negativan test, ali ne može da trenira. Džek i Fil su u ponedeljak radili sa timom. Videćemo hoće li moći da putuju.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ: ‘U Superligi držimo sve u svojim rukama! Svesni smo situacije i to nam daje snagu’ (VIDEO)

Džek Griliš je u redove ekipe sa ‘Etihada‘ stigao upravo iz Aston Vile. Pep je istakao da očekuje da se Griliš dokaže već tokom ove sezone.

-Imao je savršen start. Ali ne očekujemo da vidimo najbolje od njega sledeće sezone. Želimo da se dokaže već ove – zaključio je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter