0
Košarka

FOTO: Screenshot

BRAĆA JOKIĆ BILA U MAJAMIJU: Strahinja i Nemanja iza leđa Nikole, a njegova reakcija nakon meča – postala je hit (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.21 u 08:40

Nikola Jokić je noćas pokazao da je otporan na prtiisak!

Somborac se vratio na parket posle šest utakmica pauze posle povrede i doneo pobedu Denveru nad Majamijem (120:111) na vrelom gostovanju.

I tok je gotovo 20 hiljada navijača zviždalo, kad god je imao loptu, on je zabeležio u pobedi tima Majkla Meloubna 24 poena, 15 skokova i 7 dodavanja.

Među retkim osobomana u hali koje su posle utakmice bili srećne, bili su njegova braća Strahinja i Nemanja. Oni su, kao što su i obećali, bili u parteru odmah do terena. Braća su zagrlila Nikolu i čestitala mu na trijumfu.

Ipak, publika je i njihov dolazak ispratila zvižducima, a razlog je onaj incident, koji se dogodio sa Markifom Morisom.

Tada je Amerikanac isprovocirao Nikolu, koji ga je odgurnuo i dobio suspenziju od jedne utakmice zbog toga. Nakon ove utakmice, Jokić je otkrio da se nije čuo sa Morisom posle te utakmice.

– Svake godine dolaze u Majami, jedino nisu mogli prošle godine zbog korone i svega. Lepo je imati nekoga na svojoj strani, rekao je Jokić.


(VIDEO:YouTube/1k subs for nba live here)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter