0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Zvezdan terzic (L) general manager of Crvena Zvezda shake hands with Nenad Bjekovic (R) President of the Serbian Football Federation prior to the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TERZIĆ PROPUSTIO SEDNICU U STAROJ PAZOVI: Crvena zvezda bojkotuje FSS!?

Objavljeno: 29.11.21 u 22:02

Odnosi su sve „hladniji“. 

Skupština FSS-a je tokom dana usvojila novi Statut kojim je pokrenut postupak raspisivanja izbora na svim nivoima i izbora novog prvog čoveka srpskog fudbala. Ono što je privuklo pažnju je to da se nje pojavio nijedan predstavnik Crvene zvezde. 

Tokom ranijih godina, na zasedanjima Skupštine aktuelnog šampiona predstavljao je generalni direktor Zvezdan Terzić, ali se danas u Staroj Pazovi nije pojavio niko.

Kako saznaje „Telegraf“ u pitanju je bojkot rukovodstva Crvene zvezde prema Fudbalskom savezu. Nesuglasice su nastale nakon pobede Crvene zvezde nad Vojvodinom(2:1), kada je Mitar Mrkela optužio FSS da u saradnji sa Partizanom i sudijama skovao zaveru da titula završi u Humskoj.

Mrkela ni ranije nije krio da ne gaji simaptije prema trenutnom rukovodstvu Fudbalskog saveza. Treba spomenuti i smenu Milana Ristića, člana upravnog odbora Crvene zvezde, sa mesta funkcije predsednika Medicinske komisije FSS.

Na sve to treba dodati i skandiranje Delija „Ne damo vam novog Toleta“  na meču protiv Inđije. Skandiranje je bilo usmereno prema Bjekoviću koji je izabran za novog predsednika FSS.

Jasno je da su odnosi na relaciji Crvena zvezda – FSS zahladneli, a ostaje da se vidi kako će Zvezda reagovati na promociju Bjekovića za prvog čoveka srpskog fubala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter