0
Domaći fudbal

Fudbalska utakmica Ling Long super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Radnik iz Surdulice Vukadinovic Miljan Novi Sad 18.09.2020 Stadion:Karadjordje Photo:Nenad Mihajlovic

‘STARA DAMA’ OPRAVDALA ULOGU FAVORITA: Vojvodina sigurna na ‘Karađorđu’!

Objavljeno: 29.11.21 u 19:25

Odlično izdanje izabranika Slavoljuba Đorđević!

U ponedeljak, sa početkom od 17 časova, odigrana je poslednja utakmica 18. kola fudbalskog nacionalnog prvenstva Srbije.

Vojvodina je na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu ugostila ekipu Mladosti iz Lučana. Domaći su opravdali ulogu favorita i slavili su sa 3:1. U dresu ‘Stare dame‘ ponovo se istakao Miljan Vukadinović.

Tim iz Novog Sada se u 31. minutu našao u odličnoj prilici za vođstvo. Glavni arbitar meča, Novak Simović, pokazao je na belu tačku. Loptu je namestio mladi Dejan Zukić. Vezista je realizovao kazneni udarac i tako se upisao u strelce na drugoj uzastopnoj utakmici.

Domaćinu je bio potreban samo jedan minut za dupliranje prednosti. Miljan Vukadinović je još jednom opravdao očekivanja. Ofanzivac je pokazao zašto ga mnogi stručnjaci smatraju liderom ekipe iz Novog Sada.

Mladost je pružila snažan otpor! Publika u Novom Sadu je posmatrala kvalitetnu utakmicu. Gosti su uspeli da ublaže prednost Vojvodine, kada je u 68. minutu mrežu golmana Simića zatresao iskusni Saša Jovanović. 

Fudbaleri ekipa iz Lučana su bili dodatno motivisani u momentima nakon postignutog gola, ali domaći su pogotkom u 77. minutu smirili situaciju na terenu. Ponovo je heroj Vojvodine bio Miljan Vukadinović!

Vojvodina petog decembra stiže u glavni grad Srbije. Izabranici Slavoljuba Đorđevića će odmeriti snage sa Voždovcem, na stadionu ‘Krov‘.

Fudbaleri Mladosti istog dana dolaze u Suboticu, gde će probati da se suprotstave ekipi Spartaka.

Rezultati:

Subota:

Radnički 1923 – Napredak 1:2

Metalac – Čukarčki 0:3

Nedelja:

Kolubara – TSC Bačka Topola 2:1

Radnički Niš – Radnik Surdulica 3:0

Crvena zvezda – Spartak Subotica 3:0

Voždovac – Partizan 0:3

Ponedeljak:

Novi Pazar – Proleter 2:0

Vojvodina – Mladost Lučani 3:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter