0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

PARTIZANU NIJE VALJAO: Barselona želi igrača kojeg su se crno-beli tako lako ‘odrekli’ – Jasikevičijus mora brzo da reaguje!

Objavljeno: 29.11.21 u 15:46

Od početka sezone, trener Barselone ima velikih kadrovskih problema.

Poznato je da je cilj španskog tima ove sezone osvajanje titula – i u Evroligi, i u tamošnjem prvenstvu. Međutim, Šarunas Jasikevijus se susreće sa ogromnim problemima, jer mu se najbolji igrači povređuju.

I u stroja su ispali Nik Kalates, Aleks Abrines i Kori Higins, pa je neophodno da katalonski klub ‘baci pogled’ na tržište i angažuje nekoliko igrača koji bi popunili ‘rupe’.

Pošto se Kalates neće vraćati na parket do kraja sezone, Jasikevičijus pod hitno mora da pronađe rešenje. Kako prenosi Mundo Deportivo, na radaru španskog velikana nalazi se bivši košarkaš Partizana, Kodi Miler-Mekintajer. Pored njega, Barsa je zainteresovana i za nekadašnjeg igrača Dalas Maveriksa, Jogi Ferela.

Podsetimo, Kodi je u Partizan došao prošlog leta iz Cedevita Olimpije, a nakon što je Saša Filipovski seo na klupu Partizana, Mekintajer je pao u drugi plan. U proseku je beležio 10,9 poena, 4,4 asistencije i 3,2 skokova po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter