0
Košarka

Dusan Ristic Marko Jagodic-Kuridza FIBA Worl Cup qualifying match Serbia - Latvia, Srbija - Letonija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo 25.11.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘IGRALI SMO PREVIŠE MEKANO’: Marko Jagodić-Kuridža zna zbog čega su ‘orlovi’ juče izgubili, jedna stvar mu uopšte nije jasna!

Objavljeno: 29.11.21 u 12:33

Muška seniorska reprezentacija Srbije poražena je na gostovanju u Belgiji u drugom meču prvog prozora kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Avramović sa 19 poena, Petrušev je dodao 16, Teodosić je meč završio sa 14 poena i osam asistencija. Belgiju su do pobede predvodili Van Rosom sa 20 poena, sjajan je bio Bako sa dabl-dabl učinkom, 14 poena i 11 skokova.

U narednom prozoru u februaru 2022. našu reprezentaciju očekuje dvomeč sa Slovačkom. U prvom meču 25. februara 2022. naš tim će biti domaćin, dok će tri dana kasnije orlovi igrati u gostima.

Marko Jagodić – Kuridža zna razlog poraza.

– Igrali smo previše mekano. Ne znam zašto, ali smo se mučili u nekim defanzivnim zadacima. Nadam se da će ovo biti poslednji put – rekao je sjajni košarkaš nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter