0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DEŠAVA SE I NAJBOLJIMA: Jan Oblak primio jedan od najbizarnijih golova u karijeri, kada je shvatio šta se desilo samo se nasmejao! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.21 u 11:44

Fudbaleri Atletika iz Madrida pobedili su Kadiz u gostima rezultatom 1:4 u okviru 15. kola LA Lige.

U prvih 45 minuta nije viđen nijedan gol, ali sve je to nadoknađeno u nastavku kada je publika imala priliku da vidi čak 5 pogodaka.

Prvi gol za goste postigao je Toma Lemar u 56. minutu, Antoan Grizman je u 70. minutu udvostručio prednost, dok je Anhel Korea u 76. minutu povisio na 3:0. Preostala dva gola viđena su u 86. minutu, a nema sumnje da je utakmicu obeležio neverovatan gol Kadiza.

Igrač domaćih je pokušao da centrira i tom prilikom poslao jednu parabolu ka golu Atletika koja se na kraju spustila tačno pod prečku gola slovenačkog golmana i završila njemu iza leđa.

Činjenica je da je Oblak morao bolje da reaguje u ovoj situaciji, svestan je i on toga, pa se na kraju čak i nasmejao – ali od muke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter