0
Evropske lige

head coach Carlo Ancelotti UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

ČUVENI STRUČNJAK PORUČUJE: ‘Vinisijus ima nešto posebno u nogama! Napravio je još jedan korak kako bi postao najbolji na svetu’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.21 u 16:18

Nastavlja se dominacija mladog Brazilca u LaLigi!

Fudbaleri Real Madrida su u nedelju savladali Sevilju. Utakmica 15. kola nacionalnog šampionata Španije završena je rezultatom 2:1.

Gosti su poveli već u 12. minutu. Tibo Kurtoa je ostao nemoćan nakon udarca Rafe Mira. Snažni napadač je još jednom pokazao koliko je značajan za ofanzivu Sevilje.

Uspeli su domaći da dođu do izjendačenja tokom prvog poluvremenu. Francuski reprezentativac, Karim Benzema, postigao je 11. pogodak ove sezone u 32. minutu meča.

Real je tri boda osvojio zahvaljujući golu u finišu utakmice. Vinisijus Žunior je potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi i protivnici nisu imali rešenje kako da zaustave Brazilca. Vinisijus je zatresao mrežu Sevilje na spektakularan način.

https://youtu.be/vOECssSsNU4

Zadovoljstvo po zavšretku meča nije uspeo da sakrije Karlo Anćeloti.

-Neverovatan gol – istakao je iskusni trener.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV SKANDAL SRPSKI SPORT NE PAMTI: Žestoka tuča na rukometnom meču – lakat u glavu, nokaut, a kada su se uključili navijači nastao je pravi haos! (VIDEO)

Vinisijus ima nešto posebno u nogama. Ne iznenađuje me njegov kvalitet, znao sam koliko je dobra u driblanju, u situacijama jedan na jedan. Ali sve je iznenadio sposobnošću da postiže golove. Pokazao je sada ono što nikada ranije nije. Napravio je još jedan korak napred kako bi postao najbolji na svetu – poručio je legendarni trener Real Madrida.

Vinisijus je ove sezone postigao devet pogodaka na 14 odigranih utakmica u domaćem prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter