0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2016-2017 Vojvodina v Crvena Zvezda head coach Miodrag Bozovic Novi Sad, 08.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOŽOVIĆEV ARSENAL SAVLADAO LOKOMOTIVU: Odlična partija ekipe iz Tule!

Objavljeno: 29.11.21 u 19:50

Važan trijumf nakon serije loših rezultata!

Arsenal iz Tule je napravio iznenađenje u 16. kolu Premijer lige Rusije. Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, savladala je Lokomotivu iz Moskve sa 3:1.

Domaćin je od starta bio motivisan i pružio je odličnu partiju na stadionu ‘Arsenal‘. Prva promena rezultata na semaforu viđena je u 17. minutu. Mladi Danil Kluševič je savladao svog imenjaka na golu ekipe iz Moskve. U ulozi asistenta našao se reprezentativac Zambije, Kings Kangva.

Igrao se 40. minut kada je Arsenal duplirao prednost. Kangva je ponovo asistirao, a pogodak je delo Evgenija Markova.

Arsenal je potpuno slomio otpor favorizovanih gostiju u 58. minutu utakmice. Ponovo je Markov naterao Kudakova da vadi loptu iz sopstvene mreže. Asistenciju je upisao strelac prvog pogotka, Danil Kluševič. 

Lokomotiva je ‘počasni’ pogodak postigla u trećem minutu sudijske nadoknade. Brazilski as, Pablo, dao je prvi gol u ovosezonskom takmičenju.

Ovo je prva pobeda Arsenala još od 16. oktobra, kada je ekipa trenera Božovića savladala Zenit iz Sankt Peterburga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter