0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘BIO SAM LJUT NA SEBE’: Nakon pogotka na ‘krovu’, Menig otkrio šta ga je potpuno izbacilo iz ‘ravnoteže’!

Objavljeno: 29.11.21 u 10:32

Presrećan je što je postigao gol.

U utakmici 18. kola Super lige Srbije koju je ekipa FK Voždovac kao domaćin igrala protiv FK Partizan, vodeći gol za goste je postigao Kvinsi Menig (41. minut), a potom su pobedu utvrdili Rikardo Gomeš (50. minut) i Danilo Pantić (55. minut). Kratak osvrt na svoju igru i gol dao je upravo Menig.

– Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga. A što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja – rekao je Menig i potom dodao:

– Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter