0
Košarka

FOTO: Instagram/Screenshot

RASTU TENZIJE ZBOG JOKIĆEVE BRAĆE: Srbi kupili karte, dolaze u Ameriku, a igrač Majamija im poslao oštru poruku – ‘Bolje bi im bilo da ostanu na tribinama’

Objavljeno: 29.11.21 u 10:06

Još malo je ostalo do utakmice između Denvera i Majamija.

Za manje od 24 sata sastaće se ova dva tima, a kako vreme prolazi, tenzije među navijačima naviru konstantno. Sve se to dešava zbog poslednjeg meča, kada su Nikola Jokić i Markif Moris ‘režirali’ pravi skandal.

Predstojeću utakmicu uživo će posmatrati i Jokićeva rođena braća, koji su kartu za ovaj duel kupili još pre tri nedelje. Američki novinari su posebno skoncentrisani na ovaj slučaj.

– Nemam ništa sa tim… Mi idemo da igramo košarkašku utakmicu. To je završeno. Stalno slušam o tome da će Jokićeva braća da kupe kartu za utakmicu i da dođu na utakmicu. Bolje bi im bilo da ostanu na tribinama i ne silaze dole da prave probleme – rekao je Judonis Haslem pred meč na Floridi, a preneli su američki mediji.

Majami je moj grad! – naglasio je kapiten Hita.

– Zašto pobogu kupujete ulaznice? Da biste uradili šta? To je moj grad, ne počinjite ništa, neće se ništa desiti. Dođite, uživajte u utakmici i bežite kući. Niko ne dolazi da dira vašeg brata, mi dolazimo da igramo košarku – zaključio je iskusni košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter