0
Fudbal

El Fardou Ben Nabouhane Milan Pavkov Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA NASTAVILA ŠAMPIONSKU TRKU: Ben srušio Spartak! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 17:05

Na krilima Bena crveno-beli ubedljivo savladali Spartak – 3:0 (1:0).

Sporo su počeli i jedni i drugi a Zvezda stigla do ranog vođstva iz prve prilike, strelac u 9. minutu je Rodić nakon centaršuta Bena posle kombinacije iz slobodnog udarca! Nema nekih dešavanja posle gola, domaći deluju zadovoljno rezultatom, kontrolišu igru i tek povremeno i priprete ali ništa ozbiljnije.

Pred sam odlazak na odmor malu uspavanku prekinuo je Spartak. Tačnije Abraham koji je poslao projektil pod prečku i naterao Borjana da isti odbije u korner. To je bila ujedno i poslednja situacija vredna pomena u ovom delu utakmice.

Odmah po ulasku u drugo poluvreme Zvezda duplira vođstvo. Loša reakcija odbrane gostiju, Falko po ulasku u igru asistira Benu. Razigrali su se domaći, lepo kombinuju, pokušavaju sa distance redom Ivanić, Petrović, Falko.

 

Falko je postigao gol u 63. minutu, činilo se da je regularano sve, VAR soba je isti kasnije poništila. U 71. minutu ni VAR ne pomaže, konfuziju u odbrani Spartaka iskoristio je Ben da drugim golom kruniše svoju sjajnu partiju i već sada je jasno i pobedu. Mogla je možda da bude i ubedljivija ali i Golubovi da smanje pred sam kraj, sve u svemu Stanković ima samo razloge za zadovoljstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter