0
Dejvis kup

from left Miljan Amanovic Dusan Vemic Laslo Djere Dusan Lajovic Filip Krajinovic Miomir Kecmanovic and Viktor Troicki Tennis-Davis Cup Team Serbia Trening Beograd, 15.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA STREPI DO POSLEDNJEG MOMENTA: Nemačka uspela da savlada Austriju!

Objavljeno: 28.11.21 u 22:28

Meč između Španije i Rusije odlučiće sudbinu Srbije. 

Srpski teniseri zakomplikovali su sebi situaciju porazom od Nemačke. Sada je njihova sudbina u rukama drugih selekcija. Svemu tome kumovala je pobeda Nemačke nad Austrijom 2:1.

Oči srpskih igrača usmerene su samo prema jednom meču, a to je duel Španije i Rusije. Medvedev je uspeo da pobedi na svom meču, pa će pobednika grupe odlučivati dubl. Jedini ishod koji bi izabranike Viktora Troickog mogao da „progura“ do četvrtfinala jeste poraz Španije.

Računica bi izgledala ovako – pobeda Španije od 2-0 u setovima znači da će se gledati gem količnik nas i Rusa, pošto bi set-količnik bio tad izjednačen (9-6). Srbiju bi iz takmičenja eliminisala pobeda Španije od 2-1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter