0
Fudbal

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Ireland's Daryl Murphy and Assistant Manager Roy Keane Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

ROJ KIN OGORČEN NA KERIKA: „Bio je u istom čamcu sa Oleom, a sada je odjednom ponosan na tim i ima plan?“

Objavljeno: 28.11.21 u 22:00

Legenda Junajteda nije bio blag prema nekadašnjem igraču istog kluba. 

Mančester junajted uspeo je da odnese, čini se, veliki bod sa „Stamford Bridža„, a trenutni trener crvenih đavola, Majkl Kerik pohvalio je igru svojih igrača, što se nije naročito svidelo nekadašnjem kapitenu Mančester junajteda. 

„Priča o naporima koje ulažu igrači i o tome kako je ponosan na njih. Pa radi sa tim igračima već mesecima. Bio je u istom čamcu sa Oleom, a sada je odjednom ponosan na tim i ima plan? Pa šta je onda sa drugim utakmicama? Pa videli smo statistiku, imaju najgore brojeve od svih u ligi kada je u pitanju zatvaranje igrača. Hvali igrače zato što samo rade svoj posao. Pomenuo je trojicu veznih igrača – Mektominija, Matića i Freda“ – rekao je Roj Kin.

Nadovezao se Kin mišljenjem da bi svi trebalo da dobiju otkaz, jer su bili tu čak i u vreme kada je Žoze Murinjo vodio Junajted.

„Bio je tu i sa Oleom i sa Murinjom i sada je ponosan na igrače tokom jedne nedelje. Jasno je da se igra promenila, u bilo kojoj drugoj situaciji prvi nisam za to da ceo stručni štab dobije otkaz, ali zaista svi moraju da preuzmu odgovornost. Bili su tu i kada je Murinjo vodio tim.“

Kin se osvrnuo na to da je za klupu Mančester junajteda dovoljno to da je trener nekada igrao za klub sa „Old Traforda“.

„Stičem utisak da je igranje za Junajted preporuka za posao u klubu. Malo se namigne, paze jedni na druge, osmehnu se pravim ljudima… I zato su osmi ili deveti na tebeli. Nadam se da će onaj ko sledeći dođe biti pravi čovek za taj posao a ne da će biti izabran zato što zna nekog ko zna nekog ko kaže da je on dobar momak. Lojalnost je nebitna. Ako hoćete lojalnost kupite psa. Nisam siguran da su ortaci i oni koji se ponašaju tako pravi ljudi za ovaj posao“, zaključio je Roj Kin. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter