0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Screenshot

REAL SE ODVOJIO NA LIDERSKOJ POZICIJI: Tandem kraljevskog kluba osigrao pobedu nad Seviljom! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 23:20

Deluje kao da bi Real Madrid mogao da vrati trofej.

Jedan od glavnih kandindata koji bi mogli da zauzmu prvo mesto u LaLigi jeste Real Madrid, a u tome mu mnogo pomažu Barselona i Atletiko Madrid svojim lošim rezultatima. Kraljevski klub nalazi se u seriji od devet utakmica bez poraza, od toga samo jedna nerešena.

Poslednja „žrtva“ Anćelotijeve ekipe bila je Sevilja, koja je imala sličan niz rezultata do ovog kola. Real je dočekao Sevilju znajući da će im tri boda omogućiti da naprave lepu bodovnu razliku u odnosu na gradskog rivala.

Ipak, meč je bolje počeo bolje po goste, Rafa Mir je u 12. minutu doneo radost svojoj ekipi. Bilo bi čudno kada bi pomenuli meč Real Madrida, a da u istoj rečenice ne bude ime Karima Benzeme. Francuski reprezentativac poravnao je rezultat u 32. minutu i tako omogućio svom timu da mirne glave ode na odmor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by _ (@saker_capitano)

Kako se utakmica bližila kraju delovalo je da će rezultat ostati kao iz prvog poluvremena, ali se ipak nije desilo. Fantastični Brazilac, Vinisujus, koji igra sezonu života, u 87. minutu kompletirao je preokret Real Madrida i doneo veliku radost navijačima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by _ (@saker_capitano)

Trenutno Real ima dva vodeća strelca u šampionatu, Benzema je na prvom mestu sa 11 pogodaka, dok Vinisujus ima 9. Naredna utakmica trenutnog lidera tabele biće protiv Atletik Bilbaa, dok će Sevilja gostovati Kordobi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter