0
Fudbal

PARTIZAN „PREGAZIO“ VOŽDOVAC: Mening i Rikardo za pobedu crno belih! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 18:43

Fudbaleri Partizana slavili su na „krovu“ u 18. kolu Linglong Superlige Srbije protiv Voždovca rezultatom 3:0

Ovaj meč je za crno-bele došao nakon poraza na gostovanju Flori u Talinu u Ligi konferencija. Lider srpskog šampionata je sav posao završio u rasponu od 40. do 55. minuta kada su viđena sva tri gola.

Strelci su bili Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš, koji je stigao do 18. gola u sezoni, upisali su obojica po još asistenciju, a tačku je stavio Danilo Pantić.

Voždovčani će moći da žale jedino za stativom Nemanje Milojevića, motivisanog da sruši crno-bele, kod rezultata 0:0 i malo pre nego što će Partizan da postigne tri pogotka u kratkom roku.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je tako vratila šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima i meč manje, baš sa Voždovcem.

Crno-beli su imali imperativ pobede, zbog trijumfa Zvezde, pa su krenuli da postignu rani gol, koji bi im olakšao posao u nastavku utakmice. Holanđanin Kvinsi Menig je imao dve fenomenalne šanse za svoj tim, ali zbog prevelike neodlučnosti ih nije realizovao. Uspeo je da se iskupi vodećim pogotkom u 40. minutu, iskoristio je grešku Hajdina i lepo je pogodio ugao gola koji je čuvao Preković. Ovim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena.

Partizan je duplirao vođstvo početkom drugog poluvremena, preko svog najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a posle pet minuta treći gol za crno-bele je postigao Danilo Pantić i tako je uveo meč za svoj tim u komfornu zonu.

Crno-beli su mogli da postignu još koji pogodak, ali nisu bili precizni. Igrači Voždovca su imali par solidnih pokušaja da dođu do gola, ali se istakao golman Popović i sačuvao je mrežu netaknutom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter