0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Screenshot

NEREDI U SOLUNU: Navijači prekinuli derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 21:20

Meč prekinut pri vođstvu gostiju od 0:1.

U Francuskoj i Grčkoj na fudbalskim utakmicama najviše pažnje privlače navijači koji dođu na tribine kako bi pravili nerede. Ovoga puta to se desilo na derbiju Soluna, između PAOK-a i Arisa.

Gosti su došli u vođstvo preko Mančinija u 45. minutu. Domaći navijači nisu mogli da se pomire sa činjenicom da bi njihov klub mogao da izgubi u gradskom derbiju pa su odlučili da ulete na teren i tako prekinu meč.

 

Meč je prekinut u 92. minutu, kada su navijači crno-belih uleteli u teren. Tako su navijači upropastili slavlje gostiju koje delila su ga dva minuta od trijumfa, prvog na Tumbi još od 2010. godine.

 

PAOK je ovim porazom već posle 11 kola na deset bodova manje od lidera Olimpijakosa i jasno je da su šampionske ambicije nestale. Čak štaviše moglo bi se desiti da bodovni zaostatak bude još veći ukoliko disciplinska komisija odluči da oduzme neke bodove PAOK-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter