0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Screenshot

MARSEJ HVATA PRIKLJUČAK ZA MESTO KOJE VODI U LŠ: Pravi se gužva na dnu tabele Lige 1!

Objavljeno: 28.11.21 u 23:51

Marsej minimalnim rezultatom slavio protiv Troa.

Nakon što je derbi dva Olimpika, Marseja i Liona, prekinut zbog nereda koji je nastao na tribinama, a onda i na terenu, Marsej je pretrpeo poraz u Turskoj od Galatasaraja(4:2), pa im je bila neophodna pobeda kako bi vratili samopouzdanje. Troa je ovim porazom produžio niz na četiri utakmice bez pobede i nalaze se mesto iznad zone ispadanja.

Tokom prvog poluvremena mogla se videti nervoza u redovima oba tima, što je iskoristio sudija Pinjar kako bi podelio nekoliko žutih kartona. Tačnije, jedan za Marsej i tri za Troa.

Drugo poluvreme nastavilo se u istom ritmu. Žuti karton zaradio je Rodriges. Ali onda se u 74. minutu desio detalj vredan pomena. Na asistenciju Pajea, Lirola je zatresao mrežu i tako doveo domaćine u vođstvo. Na kraju se ispostavilo da je postavio konačan rezultat.

Marsej se tako nalazi dva boda ispod drugog mesta koje drži Ren, a naredno kolo gostovaće Nantu. Troa se sada nalazi na 17. mestu, a zanimljivo je da se pri dnu tabele u razmaku od tri boda nalazi čak šest timova, a narednu utakmicu dočekuje Lorien.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter