0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

FRKA IZMEĐU ĆAVIJA I EMERIJA: Odbili da se rukuju, a onda se zakuvalo u tunelu nakon meča Barselone i Viljareala (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 09:22

Okršaj dvojice trenera obeležio je meč španske Primere.

Barselona je upisala prvu pobedu pod vođstvo Ćavija Ernandeza u gostima, pošto je sa 3:1 savlada Viljareal, a utakmicu su ispratile i tenzije dvojice trenera.

Gol odluke postigao je u 94. minutu Kutinjo s penala, a Unaj Emeri je bio ljut jer je smatrao da je njegova ekipa oštećena, a španski mediji pišu da je došlo do klinča u tunelu između dva stručna štaba.

– Gledao sam prošle nedelje meč Barselona – Espanjol i pomislio sam da ono nije bio penal, ali ga je sudija svirao. Sada nama nisu svirali čist penal. Mislim da ni u Barseloni nisu zadovoljni time da je očigledno da ih sudije guraju, rekao je između ostalog Emeri.

Trene Barselone je odgovorio, spomenuvši i rukovanje.

– Očekivao sam da mi Emeri pruži ruku. Ne razumem njegovo ponašanje. Takve stvari se dešavaju na terenu, ali prestaju kad sudija svira kraj i tada iskažemo poštovanje prema rivalu i rukujemo se. Ne želim da pričam o sudijama, oni imaju težak posao. Ne mogu da sudim da li je bio penal ili ne. Postoji i VAR. Sudije imaju moje veliko poštovanje, jednog dana te oštete, drugog tvog rivala, naveo je Ćavi.

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter