0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

DOBILI SMO NAJSRAMNIJU UTAKMICU IKAD: Svet se smeje Portugalcima, meč završen posle 50 minuta, Benfika vodila 7:0 – a onda prekid! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 09:45

Nestvaran meč, kada je u pitanju kvalitet lige, viđen je u Lisabonu, gde je Belenenseš dočekao Benfiku u okviru 12. kola portugalskog prvenstva.

Domaći sastav na raspolaganju je imao samo devtoricu zbog masovnog inficiranja u redovima tima koronavirusom, ali je meč zbog pravila takmičenja ipak morao da se igra. Desetkovan tim za koji nastupa i naš Andrija Luković izašao je u satavu u kom niko nije bio stariji od 24 godine, a morala su da igraju dva golmana, petorica bekova i jedan vezni fudbaler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Lukovic (@andluko)

Gosti iz Lisabona počeli su da ređaju golove, a u svlačionici Belanenseša je pao dogovor trenera i poniženih igrača da iznude prekid, pa su onda u tom duhu dvojica su ostala u svlačionici, sedmi se povredio i sudija je bio prinuđen da kraj označi u 48. minutu. Na semaforu je stajalo je 0:7, a igrači Benfike su aplaudirali, a navijači negodovali.

Belanenšes je tako bez 17 igrača primio sedam golova, koje su postigli Kau, autogol u prvom minutu, pa Seferović dva, Vajgl, Nunjez dva, a svi na stadionu su ostali zatečeni zbog viđenog, pa i trener Benfike Žorž Žezus:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter