0
Evropske lige

(190902) -- MADRID, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Players of Atletico Madrid celebrate during a Spanish league match between Atletico Madrid and Eibar in Madrid, Spain, on Sept. 1, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

ATLETIKO SE MUČIO PROTIV KADIZA: Madridski klubovi na vrhu tabele!

Objavljeno: 28.11.21 u 21:01

Sjajan odgovor na debakl u Ligi šampiona.

Atletiko Madrid savladao je Kadiz u gostima rezultatom 1:4 i tako pokazao karakter posle teškog poraza od Milana u petom kolu Lige šampiona.

Madriđani su se mučili celo prvo poluvreme. Opsedali su gol domaćina, ali lopta nije htela u gol. Ipak, trud im se isplatio na početku prvom poluvremena. Mrežu domaćina načeo je Lemar u 56. minutu.

Desetak minuta kasnije Grizman je povećao prednost gostiju, a u 76. minutu Korea je obezbedio pobedu. Igrao se 86. minut kada je Kadiz došao do gola zahvaljujući Oblaku, kome je pripisan autogol. Međutim, u istoj minuti rezervista Kunja je vratio tri gola prednosti i stavio tačku na meč.

Atletiko je iskoristio kiks Sosijedada i sada se nalazi na drugom mestu, iza gradskog rivala. Kadiz se drži iznad opasne zone, ali svaki neuspeh ih može koštati opstanka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter