0
Evroliga

Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

UNIKS JE U BEOGRADU URADIO ONO ŠTO JE DO SADA BILO NEZAMISLIVO: Nisu postigli 100 poena, ali su oborili rekord!

Objavljeno: 27.11.21 u 15:58

Loše izdanje crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su ubedljivo poraženi od Uniksa rezultatom 78:98. Nisu izabranici Dejana Radonjića imali rešenja na raspoloženu rusku ekipu, koja je pogađala iz svih pozicija. Ipak, delovalo je da je regionalni šampion bio bez energije, što je Uniksu dosta olakšalo posao.

Postići 98 poena u Beogradu, do sada je bilo nemoguće, čemu svedoči i podatak da je Uniks sinoć oborio rekord. Ekipa koju predvodi Velimir Perasović ubacila je najviše poena u Beogradu u Evroligi. Goste je do pobede predvodio Braun sa 18, dok su Kenan i Hezonja postigli po 17 poena. U redovima domaćih istakao se Ostin Holins sa 15 poena.

Sa druge strane, košarkaši Partizana zaslužni su za spuštanje protivnika na najnižu granicu, pošto je Brose Baskets u sezoni 2007/08 postigao samo 37 poena. Tada su crno-beli slavili prilično ubedljivo, rezultatom 85:37.

Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague
Beograd, 26.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Crvenu zvezdu sada očekuje nešto duža pauza, a naredni meč igraće protiv Zenita, narednog petka u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter