0
Dejvis kup

FOTO: TSS/Neda Miletić

TENISKA REPREZENTACIJA SRBIJE I DANAS NA TERENU: Naredni rival je Nemačka, evo gde možete da gledate prenos!

Objavljeno: 27.11.21 u 13:06

Sjajno smo počeli.

Teniska reprezentacija Srbije, učešće na ovogodišnjem Dejvis Kupu započela je odlično, pobedom nad Austrijom rezultatom 3:0. Prvo je Dušan Lajović savladao Melcera rezultatom 2:1, dok je potom trijumf naše selekcije potvrdio najbolji svetski teniser Novak Đoković, pobedom nad Denisom Novakom.

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening
Beograd, 22.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sjajno izdanje potrvdili su Nikola Čačić i Filip Krajinović koji su u dublu bili bolji od Filipa Osvalda i Olivera Maraša sa 2:1. Već danas, srpski teniseri nastavljaju takmičenje u grupi F, a naredni rival nam je Nemačka. Oni će, na našu sreću, biti oslabljeni neigranjem Aleksandra Zvereva.

Prema trenutnom rasporedu, očekuje se da ovaj duel počne oko 16 časova, dok će se tačan raspored znati sat vremena ranije. Mečeve možete gledati uživo na kanalima Sport kluba.

–  Neće mečevi biti lakši od sada pa nadalje. Biće samo teži i svaki meč je bitan. Bitna je pobeda i u dublu zbog dalje kombinatorike oko prvog ili drugog mesta. Daćemo sve od sebe da dobijemo svaki meč. Imamo dosta kombinacija za drugu tablu u singlu, kao i dublu. Verujem u našu reprezentaciju i ove momke. Verujem da hemija koju smo strovrili može da nam donese pobedu, rekao je Novak nakon trijumfa nad Austrijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter