0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVLJE ČUKARIČKOG U GORNJEM MILANOVCU: „Brđani“ prekinuli seriju loših rezultata!

Objavljeno: 27.11.21 u 19:56

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u Gonjem Milanovcu ekipu Metalca 3:0 u meču 18. kola Linglong Superlige Srbije.

Ekipa sa Banovog brda je prekinula loš niz od pet utakmica bez pobede, među kojima su tri poslednja remija i upisala vredne bodove.

Golove su postisli Marko Rakonjac u 32, Asmir Kajević u 54. i Srđan Mijailović u 73. minutu.

Nakon prvih pola sata igre Čukarički je poveo. Mlađović je vratio loptu golmanu Saviću koji u želji da ispuca loptu iz svog kaznenog prostora pogađa Marka Rakonjca koji ovaj poklon “oberučke prihvata“ – 0:1.

Imali su domaći dve velike prilike za izjednačenje, krajem prvog, pa početkom drugog poluvremena, ali ih nisu iskoristili, što su gosti umeli da kazne.

Čukarički je duplirao prednost na početku drugog poluvremena. Sve se desilo posle kornera sa desne strane. Izveo ga je Roganović, jedan igrač je u skoku zahvatio loptu i pogodio sttaivu, a na odbijenu loptu natrčao je Asmir Kajević i prosledio je u nebranjenu mrežu – 0:2. Bila je to sporna situacija, dugo su u VAR sobi proveravali da li je Kajević bio u ofsajdu, ali na kraju je presuđeno da je gol regularan.

Nade Milanovčana da mogu da izbegnu poraz potrajale su do 72. minuta kada je Srđan Mijailović posle solo prodora uputio precizan šut sa ivice kaznenog prostora i postavio konačan rezultat – 0:3.

Izabranici Saše Ilića su se bolje pozicionirali na trećem mestu sa 31 bodom, dok je Metalac ostao 14. sa 16 bodova i vratio se porazima tek što je prekinuo lošu seriju u proteklom kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter