Dule Dusan Savic Vladimir Petrovic Pizon FK Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. proslava Bari Liga Sampiona foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
in ,

OGROMNO POJAČANJE ZA CRVENO-BELE: Četvrta Zvezdina zvezda u stručnom štabu – bila je to velika želja Dejana Stankovića!

Radiće sa mlađim fudbalerima.

Stručni štab Crvene zvezde dobio je ogromno pojačanje u vidu Vladimira Petrovića Pižona. On je već nekoliko nedelja prisutan na treninzima srpskog šampiona, a sportski direktor crveno-belih je Mitar Mrkela je u razgovoru za Sport klub potvrdio njegov angažman.

Šef Dejan Stanković je procenio da mu je Pižon potreban, sportski sektor je, naravno, odmah reagovao i sa zadovoljstvom usvojio njegovu ideju. Šta reći o Pižonu što već nije rečeno? Veliko, veliko ime, velemajstor fudbala, jedan od zaštitnih znakova Crvene zvezde, četvrta Zvezdina zvezda, legenda, rekao je Mrkela.

Vladimir Petrovic Pizon Superliga Srbije, Crvena Zvezda – Vozdovac 3.3.2018. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pižon će biti zadužen za rad sa mlađim fudbalerima, kojima će njegovi saveti imati neverovatan značaj. Petrović će sa njima raditi pre svega na osnovama igre, što je Stankoviću jedan od prioriteta.

loading...

Vladimir Petrović je u Zvezdi proveo 10 godina, a osvojio je 4 titule prvaka Jugoslavije. Što se tiče trenerske karijere, crveno-bele je vodio 2 puta, a u drugom mandatu, igrač mu je bio i Dejan Stanković. Poslednji angažman imao je 2015. godine u OFK Beogradu.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KANGA OTPUTOVAO U KONGO, PROPUŠTA UTAKMICU PROTIV SPARTAKA: Odluka doneta u dogovoru sa Stankovićem!

NE MOGU DA PREŽALE PORAZ – PORTUGALCI TRAŽE DA SE SRBIJA IZBACI SA SP: Smešni zahtevi, bolje je da se fokusiraju na borbu sa Turskom i Italijom!