0
Dejvis kup

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVAK ISKREN: ‘To su vesti koje niko nije želeo da čuje!’

Objavljeno: 27.11.21 u 11:49

Dobro je počelo!

Srbija je pobedom nad Austrijom otvorila ovogodišnje učešće u Dejvis Kupu. Nakon trijumfa za medije je govorio Novak Đoković.

‘Pre sedam ili deset dana dobili smo tužne vesti da nećemo igrati pred publikom. To nisu vesti koje smo želeli da čujemo. Publika je osnovni deo ovog sporta. Mi smo ipak i biznis, zabavljamo i usrećujemo ljude.’ – rekao je i potom dodao:

‘Mi smo sportisti, profesionalni sportisti koji imaju privilegiju da rade ono što vole i žive od sporta, ali u isto vreme imamo i uticaj na publiku. Donosimo im pozitivne emocije, ljudima koji kupuju karte i dolaze da nas gledaju. Uvek razmišljam o tome i zato sam bio tužan što ćemo igrati bez publike. Na sve smo spremni, znamo da ovo nije poslednji put da ćemo igrati pred praznim tribinama. Tako je kako je. Dosta je ljudi u svetu koji se muče više od nas i ja ih razumem i uz njih sam. Postoje mnogo bitnije stvari od profesionalnog sporta. To je zdravlje. Molim se za sve ljude. Nadam se da ćemo se zajedno izvući iz ovoga.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter