0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

NESVAKIDAŠNJA SCENA U GRČKOJ: Sudija u 15. sekundi pokazao na belu tačku! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.21 u 22:22

AEK u završnici utakmice stigao do potpunog preokreta!

Fudbaleri Pas Janine su ugostili AEK, u utakmici 11. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Grčkoj. AEK je uspeo  da osvoj ceo plen na vrlo neugodnom gostovanju. Na terenu se vodila velika borba, a pitanje pobednika je rešeno tek u 90. minutu.

Utakmica je počela na nesvakidašnji način. Domaćin je kreneo sa centra i već u 15. sekundi je lopta bila u kaznenom prostoru žuto-crnih iz Atine. Sudija Karantonis je pokazao na belu tačku! Napadač Janine je oboren i bila je to idealna prilika da domaćin otvori utakmicu na najbolji mogući način.

Jedanaesterac je izveden tek u petom minutu, a razlog je čekanje potvrde iz VAR sobe. Odgovornost je preuzeo argentinski as, Rodrigo Eramuspe. Bivši igrač Lanusa je bio siguran u realizaciji.

Gostima je trebalo četiri minuta da izjednače rezultat. Marokanski reprezenativac, Nordin Amrabat, zatresao je mrežu Pas Janine.

Dugo se čekalo na promenu rezultata! Janina nije uspela da izdrži nalete AEK-a-.Slavni klub iz prestonice Grčke, stigao je do novog trijumfa pogotokom Jevgenija Šakova u 90. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter