0
Fudbal

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

NE MOGU DA PREŽALE PORAZ – PORTUGALCI TRAŽE DA SE SRBIJA IZBACI SA SP: Smešni zahtevi, bolje je da se fokusiraju na borbu sa Turskom i Italijom!

Objavljeno: 27.11.21 u 14:36

Pokazali smo im kako se igra.

Fudbalska reprezentacija Portugala, pred baraž za SP, imala je samo jednu želju – da ne bude u istom delu gde i Italija. Ipak, sreća ih ovog puta nije pogledala, pa će se u prvom kolu sastati sa Turskom, dok će u slučaju pobede, odmeriti snage sa boljim iz duela ItalijaSeverna Makedonija.

Ronaldo looks dejected
Portugalija v Srbija – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Lisabon, 14.11.2021.
foto: Starsport.rs ©

Samo jedna od ove četiri selekcije će putovati na SP u Katar, a odmah nakon žreba, portugalski navijači su „poludeli“. Jedan od dva poslednja šampiona Evrope neće biti na narednom Mundijalu, a za to je delom kriva i Srbija.

Utučeni zbog poraza od naše selekcije, navijači Portugala su na društvenim mrežama počeli da pišu nebulozne zahteve za FIFA i UEFA. Jedan od njih je i priznavanje pogotka Kristijana Ronalda u završnici meča u Beogradu. Ta 3 boda, Portugali bi donela plasman u Katar, ali šta bi bilo kad bi bilo, utakmica je završena rezultatom 2:2 i tu je kraj svake priče.

Ipak, jedno je sigurno – dok se Portugal bude vodio grčevite borbe za plasman u Katar, srpski reprezentativci će sa užitkom gledati i razmatrati koga bi mogli da izvuku u grupi na Mundijalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter