0
Fudbal

FOTO: Twitter

LIVERPUL SILOVIT: Sautempton „demoliran“ u prvom poluvremenu!

Objavljeno: 27.11.21 u 19:08

U okviru 13. kola Premijer lige Liverpul je deklasirao Sautempton sa 4.0, Aston Vila je porazila Kristal Palas 2:1, dok je Norič remizirao sa Vulvsima 0:0

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Sautempton na „Enfildu“ sa 4:0 (3:0) u duelu 13. kola Premijer lige. Viđena je u 2. minutu sjajna akcija Manea i Endija Roberstona koji je centaršutem po zemlji pronašao Dijoga Žotu za lak gol Portugalca. Sjajni napadi domaćeg tima su se nastavili i bilo je jasno ko će osvojiti ceo plen!

Žota se još jednom upisao u 32. minutu kada je Mohamed Salah bio asistent! Upisao se u strelce i Tijago Alkantara u 37 minutu!

U drugom poluvremenu, Liverpul  Virdžil van Dajk bio precizan i u 52. minutu stavio tačku na ovaj susret! Taj gol je još jednom potvrdio u koliko je lošem stanju odbrana „svetaca“ budući da je lopta posle kornera Trenta stigla da padne na penal, a onda ju je pokupio Holanđanin  i završio ovu utakmicu. Moglo je biti i ubedljivije do kraja, ali ipak su ostali na „pokeru“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter