0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 25: Guelor Kanga react during the UEFA Europa League group F match between Crvena Zvezda and PFC Ludogorets Razgrad at Rajko Mitic Stadium on November 25, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KANGA OTPUTOVAO U KONGO, PROPUŠTA UTAKMICU PROTIV SPARTAKA: Odluka doneta u dogovoru sa Stankovićem!

Objavljeno: 27.11.21 u 13:54

Očekuje se brz povratak.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, otputovao je u Kongo kako bi prisustvovao sahrani oca. Samim tim, Gabonac neće biti u sastavu za utakmicu u Superligi Srbije, koju crveno’beli igraju u nedelju protiv Spartaka iz Subotice.

Njegov otac je preminuo pre dve nedelje u Beogradu, ali je sahrana odlagana zbog Kanginih obaveza. Čini se da se nakon meča sa Ludogorecom otvorila prilika za odlazak, pa je fudbaler dobio dozvolu i šefa stručnog štaba Derjana Stankovića za put.

Guelor Kanga Superliga Srbije, Super Liga Crvena Zvezda – Metalac Beograd, Srbija 3.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde su u domaćem šampionatu trenutno drugi na tabeli. Prvi je Partizan koji ima jednu utakmicu više, ali i 6 bodova prednosti u odnosu na crveno’bele. Što se tiče Lige Evrope, Zvezda je nakon pobede nad bugarskim šampionon i nakon trijumfa Mitjilanda nad Bragom, prva na tabeli u svojoj grupi. Odlučujući mečevi igraju se 9. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter