0
Evropske lige

(191007) -- ITALY, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Lautaro Martinez (C) celebrates his goal during a Serie A soccer match between FC Inter and FC Juventus in Milan, Italy, Oct. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

INTER SE PRIBLIŽIO VODEĆIMA: Neroazuri sigurni u Veneciji!

Objavljeno: 27.11.21 u 23:20

Odbrana titule je cilj ekipe sa stadiona ‘Đuzepe Meaca’!

Aktuelni šampion Italije je zabeležio novi trijumf u Seriji A!  Inter je na gostujućem terenu savladao Veneciju, u okviru 14. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Utakmica na stadionu ‘Pjerluiđi Penco’ završena je rezultatom 0:2.

Izabranici trenera Inzagija su kontrolisali meč od samog starta. Inter je čak u 27 navrata šutirao ka protivničkom golu.

Do prve promene rezultata na semaforu došlo je u 34. minutu utakmice. Reprezentativac Turske, Hakan Čalhanoglu, zatresao je mrežu golmana Romera. Iskusni Argentinac nije uspeo da zaustavi udarac bivšeg člana Milana.

Dugo se čekalo na novi pogodak! Sudija Marineli je u finišu utakmice dosudio kazneni udarac u korist aktuelnog šampiona.

Loptu je na belu tačku namestio Lautaro Martinez. Brznogi ofanzivac je bio uspešniji od svog sunardonika i postigao je sedmi pogodak u ovosezonskom takmičenju. Lautaro je uz Edina Džeka najbolji strelac Intera u Seriji A. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je postigao identičan broj golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter