0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Partizan v Rad.Nemanja Kojic centre celebrate the goal with Predrag Luka Nikola Ninkovic and Milan Smiljanic.Beograd, 04.20.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IGRAO JE U PARTIZANU, NAVIJAČI SU GA OBOŽAVALI: Sada ima 33 godine i započeo je futsal karijeru!

Objavljeno: 27.11.21 u 12:19

Ostavio je dobar utisak.

Nakon odlaska iz Partizana, život je imao čudne puteve za Predraga Luku. Svojim igrama u Radu, privukao je pažnju fudbalske javnosti u Srbiji, a prvi su to uočili crno-beli, koji su ga 2013. doveli u svoje redove.

On je za klub iz Humske zabeležio 63 nastupa, postigao je 10 golova i slobodno možemo reći da je po dobrom ostao upamćen kod navijača. Nakon Partizana, Luka je igrao za Mladost iz Lučana, kao i za OFK Beograd, gde je bio na pozajmici. Brzonogi fudbaler je potom nosio dres Temnića, a zatim i Sloge 33.

Luka Predrag Jelen Superliga, Partizan – Napredak Krusevac, Belgrade Serbia 27.10.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

Sada, nakon gotovo 6 godina od odlaska iz Humske, Luki je fudbal i dalje u srcu, ne može bez njega, a trenutno nastupa za RSK Rabrovo koji je član Srpske lige Zapad. Takođe, osim što igra u trećoj ligi Srbije, Luka je odlučio da se oproba i u futsalu. Odlučio je da, za početak igra u najnižem rangu, gde nastupa za KMF Euro lider iz Petrovca na Mlavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter