0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BORUSIJA SAVLADALA VOLFSBURG NAKON PREOKRETA: Halandova proslava gola se nije svidela ženi sa tribina – njena reakacija sve govori! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.21 u 21:20

Norvežanin se oporavio od povrede i odmah je nastavio da ‘trese mreže’!

U okviru 13. kola nacionalnog šampionata Nemačke, fudbaleri Volfsburga ugostili su Borusiju Dortmund. Popularni ‘Milioneri’ su bili na vrhunskom nivou i razočarali su domaće navijače. Borusija je slavila rezultatom 1:3, a na tribinama se nalazilo nešto više od 13 hiljada domaćih navijača.

Volfsburg je poveo već u drugom minutu! Vout Vegorst je savladao Gregora Kobela! U ulozi asistenta našao se nemački fudbaler, Ridle Baku.

Glavni arbitar Jablonski nije tolerisao grube startove, pa je u prvom poluvremenu pokazao čak četiri žuta kartona fudbalerima domaće ekipe.

Borusija je do izjednačenja stigla u 35. minutu. Emre Čan je realizovao jedanaesterac.

Obe ekipe su u nastavku stvorile veliki broj prilika, ali Borusija je bila bolja u realizaciji. ‘Milioneri‘ su preokrenuli rezultat već u 55. minutu. Kapiten ekipe iz Dortmunda, Marko Rojs, uposlio je Donela Malena, a Holanđanin se upisao u strelce.

Konačan rezultat postavljen je u 81. minutu. Erling Haland je postigao pogodak, samo osam minuta nakon što je istrčao na teren. Norveški reprezentativac se tek oporavio od povrede i odmah je pokazao koliko je nedostajao ekipe Borusije.

Snažni golgeter je odlučio da proslavi pogodak na svoj način, a to se nije dopalo jednoj gospođi sa tribina. Svima je jasno da se radi ženi koja je navijač Volfsburga. Usledila je reakcija koja je nasmejala mnoge na stadionu, ali i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu kraj malih ekrana.

Borusija je drugoplasirani tim na tabeli Bundeslige Nemačke. ‘Milioneri’ imaju samo bod manje od vodećeg Bajerna. Volfsburg nije u formi koja ga je krasila tokom prethodne sezone. Jedan od predstavnika Nemačke u Ligi šampiona se nalazi na sedmoj pozicji sa 20 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter