0
Evrokupovi

Mirko Ivanic celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDIN HEROJ IVANIĆ OTKRIVA DA NEMA UMORA: Imao je samo reči hvale za mališane koji su bodrili crveno-bele!

Objavljeno: 26.11.21 u 14:58

Oduševljen je podrškom.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo zbog još jednog ostvarenog cilja našeg tima i obezbeđenog proleća u Evropi, posle jučerašnjeg duela koji su crveno-beli odigrali protiv Ludogoreca na domaćem terenu (1:0) i pred 20.000 mališana savladali bugarsku ekipu u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao – istakao je Ivanić.

Osvrnuo se Ivanić i na neverovatnu podršku mališana sa tribina.

Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo.


Govorio je vezni fudbaler Zvezde i o utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, koju će crveno-beli odigrati protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21 čas.

Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu – zaključio je Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter