0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 16: Head coach Carlos Carvalhal (C) of Braga reacts during the UEFA Europa League group F match between Crvena Zvezda and Sporting Braga at Rajko Mitic Stadium on September 16, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENER BRAGE PRETI: ‘Sve držimo u svojim rukama! Imamo sve šanse da pobedimo Zvezdu i osvojimo prvo mesto’

Objavljeno: 26.11.21 u 11:21

Odlučujuća bitka je na programu 9. decembra!

Utakmica 5. kola grupne faze Lige Evrope između Mitjielnda i Brage, odigrana je u četvrtak u Danskoj. Domaćin je slavio nakon uzbudljive završnice, pogotkom u 3. minutu sudijske nadoknade.

U istoj grupi se nalazi Crvena zvezda, koja je u Beogradu savladala Ludogorec sa 1:0. Još uvek nije poznato ko će se plasirati u nokaut fazu Lige Evrope.

Braga će 9. decembra dočekati aktuelnog šampiona Srbije. Portugalcima samo pobeda garantuje siguran prolaz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Šef stručnog štaba Brage, Karlos Karvaljal, smatra da  njegova ekipa ima sve šanse da pobedi crveno-bele. 

-I dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost, jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moći – rekao je iskusni stručnjak.

Karvaljal se zatim dotakao utakmice u Danskoj.

-To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravili defanzivnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Mitjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza – zaključio je Karlos Karvaljal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter