1
Košarka

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR PEŠIĆ OTKRIO TEŽINU SMAILAGIĆEVE POVREDE: Imao je ogromnu želju da nastavi meč, ali…

Objavljeno: 26.11.21 u 15:19

Bio je odličan.

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je sinoć Letoniju u prvoj utakmici kvalifikacija za SP rezultatom 101:100. Debi Svetislava Pešića protekao je dobro, a već u nedelju, Srbija će odmeriti snage sa Belgijom u gostima.

Ono što je sinoć zabrinulo navijače u Pioniru, a posebno one Partizanove, jeste povreda Alena Smailagića. Nekadašnji igrač Golden Stejta je uprkos ogromnoj želji da ostane na parketu, ipak morao da izađe iz igre zbog bola u skočnom zglobu.

Ništa nije opasno, ali znate kako – videćemo šta će se dešavati sutra ujutru, kad se probudi. To je povreda koja može da bude bezazlena, a može i da otekne na tom mestu i da stvori probleme, ali nadamo se da neće. On je hrabar momak, imao je veliku želju. Ne fali mu morala, istakao je Pešić.

Smaialgić je na terenu proveo 25 minuta, a za to vreme postigao je 15 poena uz 3 asistencije. Mlada uzdanica Partizana imala je i jedno neverovatno zakucavanje, koje je slobodno možemo reći obeležilo ovaj susret.

0
0

1 Komentara

  1. Zašto u reprezentaciji Srbije – fudbalskoj, a još čudnije košarkaškoj nema igrača crvene zvezde ? Osvajaju titule u vecini sportova a nem ih u reprezentaciji ? Ipak, igraju evropska klupska takmičenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter