1
Evrokupovi

UEFA Gent - Partizan Conference League, 4.11.2021. foto: Miroslav Todorovic/STARSPORT

POZNATA 2 POTENCIJALNA PARTIZANOVA RIVALA U 1/16 FINALA LK: Crno-beli prvo moraju da prežive Anortozis!

Objavljeno: 26.11.21 u 13:59

Zagorčali su sami sebi život.

Fudbaleri Partizana juče su doživeli u najmanju ruku neočekivan poraz od estonske Flore u 5. kolu Lige konferencija. Izabranici Aleksandra Stanojevića, nakon što je Anortozis savladao Gent, sada moraju da strepe za drugo mesto, koje je delovalo da im je sigurno.

Već je jasno da crno-beli sigurno neće biti prvi u grupi, a za drugo mesto, bez obzira na ostale rezultate, potreban im je remi ili pobeda u poslednjem kolu protiv Anortozisa. Ako to ostvari, Partizan će se na proleće sastati sa jednim trećeplasiranim timom iz Lige Evrope u 1/16 finala Lige konferencija.

FOTO: FK Partizan

Trenutno je u većini grupa LE situacija i dalje nejasna, dok se izdvajaju dva tima. To su Fenerbahče i Seltik koji će sigurno biti treći u svojim grupama, pa bi upravo jedna od ove dve ekipe mogla da bude protivnik crno-belima.

Ako bi uzeli sve timove za koje postoji matematička šansa da budu treći, spisak potencijalnih rivala crno-belih bi ovako izgledao: Sparta Prag, Bronbi, PSV, Sosijedad, Lester, Spartak Moskva, Napoli, Legija, Marselj, Lokomotiva Moskva, Crvena zvezda, Braga, Mitjiland, Dinamo, Genk, Rapid

0
0

1 Komentara

  1. Prvo skoci pa reci hop kaze nas narod…ona igra od sinoc mi ne uliva neku nadu iako cu svim srcem navijati i biti uz momke…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter