0
Evrokupovi

Lazar Markovic Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v KAA Gent Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

OVO SU DETALJI POVREDE LAZARA MARKOVIĆA: Partizanova medicinska služba se oglasila, evo gde se sada nalazi kapiten crno-belih!

Objavljeno: 26.11.21 u 14:19

Bio je to jeziv prizor.

Nakon povrede zadobijene prilikom grubog starta protivničkog igrača FK Flora i pada sa visine u 85. minutu igre, kapitenu Partizana, Lazaru Markoviću, ustanovljen je prelom ključne kosti nakon čega mu je ukazana prva pomoć, prvo na stadionu, a potom i u bolnici u Talinu gde je hitno primljen.

Marković se potom vratio sa ekipom za Beograd gde mu je sinoć u Opštoj bolnici „Bel Medik“ urađena repozicija i stavljena imobilizacija.

FOTO: FK Partizan

„Radimo dalju dijagnostiku i u narednih nekoliko dana donosimo definitivnu odluku o daljem lečenju. Lazar je kod kuće i dobro se oseća.“, poručeno je iz medicinske službe Partizana.

Podsećamo, fudbaleri Partizana su poraženi od Flore rezultatom 0:1. Crno-beli će sada u poslednjem kolu morati da obezbede drugo mesto, a biće im dovoljan i remi protiv Anortozisa. U slučaju da izabranici Aleksandra Stanojevića ispune očekivanja, naredni rival biće im jedan od trećeplasiranih timova iz Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter