0
Fudbal

Serbia's Matija Nastasic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NASTASIĆ OTKRIO ISTINU O KRSTAJIĆU I TUMBAKOVIĆU: Pričao i o potencijalnom povratku u Partizan!

Objavljeno: 26.11.21 u 15:55

Zbog zdravstvenih problema nije igrao u Portugalu.

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedom nad Portugalom u gostima uspela da obezbedi direktan plasman na SP koje se igra u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija potpuno su nadigrali domaću selekciju, a zbog povrede, taj meč je morao da propusti Matija Nastasić. On je u razgovoru za Telegraf pričao o raznim temama, a između ostalog, prokomentarisao je njegov odnos sa Mladenom Krstajićem i Ljubišom Tumbakovićem.

Matija Nastasic trening Srbija reprezentacija fudbal 28.5.1018. Maj 28. 2018. svetsko prvenstvo Rusija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prvo da razjasnim, ja nikada nisam imao problem sa Krstajićem. Jednostavno, izdešavale su se neke stvari za koje sam ja smatrao da nisu korekte u datom trenutku. Ali generalno ni u jednom trenutku nismo imali problem. Dosta vremena je prošlo od tog događaja… San svakog igrača je da zaigra na SP, neke stvari su se tada izdešavale… Ja sam imao povredu, ali sam došao spreman na okupljanje. Što se mene lično tiče, nikada nisam, da li Krstajiću ili nekom drugom, zamerio. Sigurno da sam verovao da zaslužujem, kao i svaki igrač, da idem na SP, ali ne bih se više vraćao na to. Kao što sam rekao, dosta vremena je prošlo. Nije bilo nikakve svađe između nas, počeo je Nastasić i dodao:

Isto je i sa Tumbakovićem. On me je vratio u reprezentaciju i nakon toga je procenio da tada nisam potreban ekipi, što je sasvim normalno. Ja sam to prihvatio i nije bilo nikakve zle krvi među nama. To je jedina istina!

Matija Nastasic (R) and Olivier Thill
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nastasić je zatim istakao da mu je bilo krivo jer u prvom timu Partizana nije proveo makar šest meseci, ali da ne bi menjao kako se sve odvijalo nakon odlaska iz Humske.

Kada bih vratio vreme, kako se u tom trenutku sve dešavalo, bilo mi je krivo što nisam barem šest meseci ili godinu dana igrao za prvi tim Partizana. Ali, gledano sa ove tačke gledišta, ja sam presrećan kako se sve odvijalo nakon odlaska iz Partizana i ne bih ništa menjao, rekao je Nastasić, a potom je dobio pitanje i da li bi se vratio među crno-bele u nastavku karijere.

Najbitnije je zdravlje, pre svega, i voleo bih što duže da igram. Niko od nas ne zna šta nosi budućnost. Sigurno je da pratim sve utakmice Partizana, a to da li ću jednog dana igrati ili ne – to ne zavisi samo od mene, već od mnogo faktora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter